PDF Letöltése

Alapelveink

A Prec-Forg Kft. minőségpolitikája

A Prec-Forg Kft. 1989-ben létre hozott vállalkozás, amely termékeit gyártóktól és forgalmazóktól függetlenül állítja elő a megrendelők egyedi igényei, megrendelései szerint, a vevő tervrajzai alapján. Gyártmányainkat Európa számos országába szállítjuk partnereink megelégedettségére.

A mottó

FORGÁCSOLNI SZERETÜNK!

Az alapok

Vevőközpontúság

Kiemelt törekvésünk, hogy termékeink minősége folyamatosan megfeleljen a vevőink által meghatározott és elvárt követelményeknek. Partnereinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, bizalmukat korrekt szakmai magatartásunkkal is erősítjük. A vállalt határidőinket szigorúan betartjuk maximálisan alkalmazkodva a kérésekhez. Minden nap kicsivel többek kívánunk lenni partnereink számára. Tudjuk, hogy ezt a kiváló minőségű gyártáson túl vevőinkkel való folyamatos, személyes kommunikációval, rendszeres személyes találkozásokkal érhetjük el.

Elkötelezett vezetés

Vezetőink személyes példamutatással, a gyártás-minőség szisztematikus javításában vállalt tudatos közreműködéssel teszik hitelessé cégünk elkötelezettségét a folyamatos fejlesztés, a követelményeknek való megfelelés iránt. Hiszünk abban, hogy az együttműködő vezetés feltétele az igényes gyártási, működési kultúrának. A szervezeti, tárgyi, személyi és pénzügyi erőforrások biztosításán túl a munkatársak motiválásával is támogatjuk a minőségirányítási rendszer működését.

Minőség

Termékeinket a megrendelésekben, szerződésekben előírt követelmények szerint, a szakmailag lehetséges legrövidebb időn belül, precíz minőségben gyártjuk. A gyártásba épült folyamatos minőség-ellenőrzés minimalizálja az eltéréseket. Beszállítói hátterünk szilárd, megbízható, a szükséges alapanyagok határidőre, igazolt minőségben érkeznek be. A beszállítók és külső szolgáltatók teljesítményét rendszeresen ellenőrizzük, értékeljük.

A törekvések

Cégünk meghatározó szerepet tulajdonít a következő működési szempontoknak, törekszik minél teljesebb érvényesítésükre.

  • Precizitás, pontosság
  • Rendszerszemlélet az irányításban
  • Esztergálási készségek folyamatos fejlesztése
  • CNC gépek tervszerű modernizálása
  • Forgácsolási technológia folyamatos fejlesztése
  • Oktatás, szakmai tapasztalat tervszerű továbbadása kollégáinknak
  • Rugalmas vevői igénykezelés
  • Gazdaságos és környezetkímélő működés

A rendszer

Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásai szerint kiépítettünk és működtetjük minőségirányítási rendszerünket. Folyamataink egyértelműen szabályozottak, a felelősségi és határkörök világosak a szervezet minden szintjén. Rendszerünk, illetve a folyamatok hatékony működését teljesítménymutatók figyelemmel kiértékelésével, elemzésével követjük nyomon, vevőink megelégedettségét szintén mérjük, értékeljük. A tapasztalatokat visszacsatoljuk a megfelelő folyamatokba, illetve felhasználjuk a rendszer fejlesztéséhez, optimalizálásához.

Perbál, 2023.10.01.

Nagy Krisztián - CEO